Kommande utställningar- Konstrundan, Öppet hus och Gula Kvarn

30 april - 2 maj, Konstmarknad i Nävekvarns hamn anordnat av  föreningen Färgklicken där flera medlemmar säljer sina bilder.

15 - 16 maj kommer konstrundan Öppet hus gå av stapeln igen. Då visar jag mina bilder i mitt hem på Hagstugevägen i Lappetorp.

17 - 23 juli ställer jag ut igen i Nävekvarn i det fina Gula Kvarn tillsammans med Louice Pettersson.

 


Stadsvakten, 11 maj 2019

Lördagen den 11 maj 2019, samma helg som det var Öppet hus, Konstrunda, fick vi i vår lilla målargrupp möjlighet och ställa ut på Stadsvakten 😀 Här är bilder från fredagen då vi får hänga varsin vägg.

Stadsvakten 11 maj 2019


Början av 2019 visade jag några av mina bilder i en månad på Polisens konstvägg i Nyköping

Nyköping, Polisens konstvägg 

Januari 2019


NK Villan 2016

Mín första separatutställning blev på NK Villan 2016, där jag ställde ut i 2 veckor. Det var mycket och förbereda och mycket pirr i magen, men otroligt roligt och lärorikt.

Några bilder från utställningen på NK Villan

I samband med mitt vernisage på NK Villan 2016, blev det ett litet reportage i Södermanlands Nyheter


Galleri Stallet 2002

 

En av mina första utställningar där vi var 6 personer som ställde ut: Galleri Stallet mittemot All Helgona kyrkan i Nyköping. Detta galleri var verkligen ett gammalt stall. Vi fick varsin spilta och hänga upp i och inreda.  Kommer ihåg att jag kontaktade en bonde utanför Tystberga där jag fick en kasse med halm som jag inredde min spilta med. Ställde även dit mina ridstövlar och min gamla ridhjälm.